Categorii

Newsletter

Pentru orice comandă cu valoare minimă 25 lei (valoarea produselor), veti primi CADOU un kit pentru confectionare cercei, iar pentru o comanda de minim 50 lei un kit cercei + colier  (click aici)Condiții de participare:

- Plasează astăzi o comandă de minim 25 lei valoarea produselor și primesti cadou un kit pentru cercei (cu valoare de 12,5 lei), iar pentru o comanda de minim 50 lei valoarea produselor, primesti un kit pentru confectionare cercei + colier (cu valoare de 25 lei), sau orice alt cadou de aici, in limita stocului disponibil.

participarea la această campanie se exprimă prin lăsarea unui mesaj la incheierea comenzii, specificând codul "HAPPY HALLOWEEN" sau adăugati in comandă un produs gratuit de aiciin caz contrar, nu primiți cadoul.

- Comanda aferentă acestei campanii,  nu se cumulează cu alte vouchere, alte promoții sau alte produse gratuite, indiferent de valoarea totala a comenzii.

- transportul este gratuit cu posta română pentru o comandă de minim 100 lei  sau cu Fan Courier  pentru o comandă de minim 200 lei.
Alte modalități de livrare, puteți vizualiza aici .

- pentru orice sprijin pe care vi-l putem oferi în derularea campaniei sau orice altă întrebare, găsiți datele de contact aici