Categorii

Newsletter

Pentru orice comandă cu valoare minimă 30 lei (valoarea produselor), veti primi CADOU un kit pentru confectionare cercei, iar pentru o comanda de minim 50 lei un kit cercei + colier  (click aici)Condiții de participare:

- Plasează astăzi o comandă de minim 30 lei valoarea produselor și primesti cadou un kit pentru cercei (cu valoare de 12,5 lei), iar pentru o comanda de minim 50 lei valoarea produselor, primesti un kit pentru confectionare cercei + colier (cu valoare de 25 lei), sau orice alt cadou de aici, in limita stocului disponibil.

participarea la această campanie se exprimă prin adaugarea in comandă a unui produs gratuit de aiciin caz contrar, nu primiți cadoul.

- Comanda aferentă acestei campanii,  nu se cumulează cu alte vouchere, alte promoții sau alte produse gratuite, indiferent de valoarea totala a comenzii.

- transportul este gratuit cu posta română pentru o comandă de minim 100 lei  sau cu Fan Courier  pentru o comandă de minim 200 lei.
Alte modalități de livrare, puteți vizualiza aici .

- pentru orice sprijin pe care vi-l putem oferi în derularea campaniei sau orice altă întrebare, găsiți datele de contact aici