Categorii

Newsletter

Pentru orice comandă cu valoare minimă 40 lei (valoarea produselor), veti primi CADOU un kit pentru confectionare cercei si colier, iar pentru o comanda de minim 80 lei un kit cu margele si accesorii metalice  (click aici)Condiții de participare:

- Plasează astăzi o comandă de minim 40 lei valoarea produselor și primesti cadou un kit pentru cercei si colier (cu valoare de 4,5 lei), iar pentru o comanda de minim 80 lei valoarea produselor, primesti un kit cu margele si accesorii metalice pentru confectionare cercei, colier, bratara, brosa (cu valoare de 9,9 lei), sau orice alt cadou de aici, in limita stocului disponibil.

participarea la această campanie se exprimă prin adaugarea in comandă a unui produs gratuit de aiciin caz contrar, nu primiți cadoul.

- Comanda aferentă acestei campanii,  nu se cumulează cu alte vouchere, alte promoții sau alte produse gratuite, indiferent de valoarea totala a comenzii.

- transportul este gratuit cu posta română pentru o comandă de minim 100 lei  sau cu Sameday/Stack Courier  pentru o comandă de minim 200 lei.
Alte modalități de livrare, puteți vizualiza aici .

- pentru orice sprijin pe care vi-l putem oferi în derularea campaniei sau orice altă întrebare, găsiți datele de contact aici