Categorii

Newsletter

 

                                          ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 

 

1. CUM COMAND

 

Pentru a comanda din magazinul www.accesoriibijuterii.com trebuie să vă creați un cont alegând opțiunea "autentificare" - cont nou sau puteți plasa o comandă ca vizitator, introducând datele personale. După crearea contului, vă puteți autentifica, folosind adresa de e-mail și parola aleasă. Puteți incepe astfel să adaugați în coșul de cumpărături produsele dorite. Apoi apăsați butonul Plătește și urmați instrucțiunile pentru a alege modalitatea de livrare si de plată, aderare Termeni și condiții, iar ultimul pas, Confirm comanda. Comanda minimă este de 25 lei.


   2.  CUM SE FOLOSESTE UN CUPON DE REDUCERE?

Sunteți in posesia unui cupon de reducere. Felicitări!

In partea de jos a paginii Coș, găsiti casuta în care trebuie sa tastați codul cuponului de reducere si apoi apăsați Adauga. Reducerea va fi calculată si afișată imediat.

Apoi finalizați comanda apăsand butonul Inainte si parcurgând toți pașii pană la afișarea butonului Confirm Comanda.


     3. CUM SE FOLOSESC PUNCTELE DE LOIALITATE

În contul dumneavoastră găsiti optiunea de a vă transforma punctele cumulate în vouchere astfel:

Contul meu - Punctele mele de loialitate - Transformă punctele mele intr-un voucher 


 

        4. CAT DUREAZĂ EXPEDIEREA UNEI COMENZI

 

Comenzile primite până la ora 16:00 sunt procesate și expediate în aceeași zi (pentru plata ramburs) iar comenzile primite după această oră sunt procesate și expediate a doua zi. Comenzile primite în week-end, sunt expediate luni dimineața.

Comenzile sunt expediate din București, în ziua confirmării comenzii.         5. ALTE INFORMATII DESPRE COMANDĂ


În contul dumneavoastră puteți urmări procesul în care se află o comandă pe întreaga perioadă, de la plasare până la livrare (statusul comenzii). Veți primi de asemenea e-mail când comanda dvs. trece de la un stadiu la altul.


Comenzile sunt expediate în ordinea sosirii lor.

 

Imediat după plasarea unei comenzi trebuie să primiți un email de confirmare a comenzii. Dacă acest email nu a sosit la dvs., vă rugăm să verificați dacă comanda s-a plasat corect și în caz contrar, să ne contactați.

 

În momentul plasării unei comenzi trebuie sa fiți disponibil(ă) pentru a o primi, deoarece comenzile se trimit imediat după pregătirea lor în termen de maximum 1 (una) zi lucrătoare.

 

În cazul în care nu ați primit aviz poștal în 4 zile lucrătoare de la expedierea comenzii, vă rugăm sa mergeți la oficiul poștal de care apartineți și să solicitați ridicarea coletului.Ridicarea personală a comenzii se poate face din București, Piața Dorobanților în intervalul 9 - 19. Veți fi contactat(ă) și vom stabili de comun acord întalnirea.

De la punctul de ridicare comenzi se pot prelua numai comenzile plasate in prealabil pe site,  nefiind magazin de desfacere (nu avem produse la vânzare în locație).

 

DISCOUNTURI

Comenzi de peste 400 lei - 5% - Cod cupon: 5 OFF

Comenzi de peste 700 lei - 10% - Cod cupon: 10 OFF

Comenzi de peste 1200 lei - 12% - Cod cupon: 12 OFF


Discountul se aplică manual de către noi după plasarea comenzii sau puteti introduce cuponul la sfarsitul comenzii si se va calcula automat

Discountul din grila de mai sus, nu se cumulează cu alte discounturi sau produse gratuite.