CONDITII DE UTILIZARE

Bine ati venit in magazinul nostru virtual Acesorii Bijuterii si va multumim pentru interesul pe care ni-l acordati. Aici veti gasi incercarea noastra de a aduce frumosul naturii in viata dumneavoastra. Acest lucru il realizam punandu-va la dispozitie pietre semipretioase, minerale, perle, cristale, argint, sticla si o multime de alte accesorii pentru confectionare bijuterii.

Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestui site. Prin folosirea sau plasarea unei comenzi pe Accesorii Bijuterii va dati acceptul asupra conditiilor mentionate mai jos.

Pentru a va usura cautarea/alegerea produselor, ele sunt sortate pe categorii cu posibilitate de filtrare dupa marime, culoare, forme si materiale. Fiecare comanda de minim 30 lei, primeste un CADOU surpriza.

In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 30 lei, la cheltuielile de expediere se adauga si o taxa pentru cheltuielile de pregatire a coletului, in valoare de 15 lei. Aceasta taxa este valabila si pentru comenzile ridicate personal.

CONFIDENTIALITATEA

Accesarea site-ului Accesorii Bijuterii implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de site-ul Accesorii Bijuterii. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem/inchiriem baza de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Nu vom divulga datele dumneavoastra de contact si datele personale unei terte parti, decat daca este cerut prin lege.

DREPTURI DE AUTOR

Imaginile prezentate sunt reprezentative pentru intreg lot si pot diferi in orice fel fata de imaginea afisata pe site (nuanta, forma si continut). Incercam ca pozele produselor sa fie cat mai aproape de realitate, dar din cauza unor factori ce nu depind de noi acest lucru nu este intotdeauna posibil. Pozele produselor sunt realizate de catre site-ul Accesorii Bijuterii si sunt proprietatea acestuia. Este interzisa folosirea lor in alte scopuri decat aceea de informare pe site-ul nostru.

Accesorii Bijuterii isi rezerva dreptul de a schimba preturile si descrierile produselor afisate pe site fara o notificare prealabila.

Accesorii Bijuterii nu isi asuma raspunderea pentru eventuale greseli de tiparire si afisare. Acestea se vor remedia in cel mai scurt timp posibil.

CAMPANII PROMOTIONALE

Toate campaniile promotionale organizate de www.AccesoriiBijuterii.com sunt supuse unor Termene si Conditii care sunt prezentate in general pe pagina principala sau o pagina aditionala din site sau pe pagina de facebook. Conditiile pot presupune introducerea unui cupon (voucher), cumularea unei anumite sume minime a produselor din cosul de cumparaturi, incadrarea intr-o anumita categorie a produselor participante, etc. Nerespectarea acestora de catre client atrage dupa sine, anularea dreptului de participare.

ALTELE:

* Produsele se pot rezerva numai cu plata in avans si nu beneficiaza de alte gratuitati (produs sau transport)

* In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 30 lei, la cheltuielile de expediere se adauga si o taxa pentru cheltuielile de pregatire a coletului, in valoare de 15 lei. Aceasta taxa este valabila si pentru comenzile ridicate personal.

* pentru expedieri post restant se adauga 1,9 lei in plus (indiferent daca transportul este suportat de magazin)

* clientii care au avut comenzi neridicate de la posta sau curier, sunt restantieri in magazin cu suma aferenta transportului tur, retur si taxa inmagazinare iar la urmatoarea comanda incheiata in magazin, sunt obligati sa plateasca prin banca contravaloarea comenzii + restantele.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta. Conform legislatiei mentionate, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire. Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Pentru retururi se acorda maxim 14 zile si vor fi trimise in ambalajul lor original si in aceeasi stare cum au fost primite, fara defecte (uzura sau folosire). Transportul va fi platit de client, atat dus cat si intors, fie ca sunt retururi sau schimburi. Rambursarea sumelor se face prin transfer bancar dupa ce magazinul Accesorii Bijuterii a receptionat produsele retur.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Proprietarii Accesorii Bijuterii vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

Site-ul Accesorii Bijuterii nu ofera nici un fel de garantie directa sau indirecta ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor dvs.

Site-ul Accesorii Bijuterii functioneaza conform prevederilor legale in vigoare.

 

 

 

 

Produs adăugat în lista de dorințe

Punem mare preț pe confidențialitate

Folosim cookie-uri tehnice, analitice și de marketing pentru a te ajutasă îți reinițiezi sesiunea și să reiei căutarea de acolo de unde ai lăsat-o.