UPDATE: Având în vedere că recent s-a făcut trecerea la utima versiune tehnologica a site-ului, există posibilitatea ca parola dumneavoastră să nu mai fie valabilă și este necesar să solicitați "Recuperare parolă." 

1. CUM COMAND

 

Pentru a comanda din magazinul www.accesoriibijuterii.com trebuie să vă creați un cont alegând opțiunea "autentificare" - cont nou sau puteți plasa o comandă ca vizitator, introducând datele personale. După crearea contului, vă puteți autentifica, folosind adresa de e-mail și parola aleasă. Puteți incepe astfel să adaugați în coșul de cumpărături produsele dorite. Apoi apăsați butonul Finalizează și urmați instrucțiunile pentru a alege modalitatea de livrare si de plată, aderare Termeni și condiții, iar ultimul pas, Finalizare comanda.


2.  CUM SE FOLOSESTE UN CUPON DE REDUCERE?

Sunteți in posesia unui cupon de reducere. Felicitări!

In partea dreapta a paginii Coș, găsiti căsuta în care trebuie sa tastați codul cuponului de reducere si apoi apăsați Adaugă. Reducerea va fi calculată si afișată imediat.

Apoi finalizați comanda apăsand butonul Finalizare comanda.

 

4. CAT DUREAZĂ EXPEDIEREA UNEI COMENZI

 

Comenzile primite până la ora 14:00 sunt procesate și expediate în aceeași zi (pentru plata ramburs) iar comenzile primite după această oră sunt procesate și expediate a doua zi. Comenzile primite în week-end, sunt expediate luni dimineața.

Comenzile sunt expediate din București, în ziua confirmării comenzii.


5. ALTE INFORMATII DESPRE COMANDĂ


În contul dumneavoastră puteți urmări procesul în care se află o comandă pe întreaga perioadă, de la plasare până la livrare (statusul comenzii). Veți primi de asemenea e-mail când comanda dvs. trece de la un stadiu la altul.


Comenzile sunt expediate în ordinea sosirii lor.

 

Imediat după plasarea unei comenzi trebuie să primiți un email de confirmare a comenzii. Dacă acest email nu a sosit la dvs., vă rugăm să verificați dacă comanda s-a plasat corect și în caz contrar, să ne contactați.

 

În momentul plasării unei comenzi trebuie sa fiți disponibil(ă) pentru a o primi, deoarece comenzile se trimit imediat după pregătirea lor în termen de maximum 1 (una) zi lucrătoare.

 

În cazul în care nu ați primit aviz poștal în maxim 4 zile lucrătoare de la expedierea comenzii, vă rugăm sa mergeți la oficiul poștal de care aparțineți și să solicitați ridicarea coletului.


Ridicarea personală a comenzii se poate face din București, Piața Dorobanților în intervalul 9 - 19. Veți fi contactat(ă) și vom stabili de comun acord întâlnirea.

De la punctul de ridicare comenzi se pot prelua numai comenzile plasate in prealabil pe site,  nefiind magazin de desfacere (nu avem produse la vânzare în locație).

Nota: In cazul in care valoarea comenzii este mai mică de 50 lei, la cheltuielile de expediere se adaugă si o taxă pentru cheltuielile de pregătire a coletului, in valoare de 15 lei.

Această taxă este valabilă și pentru comenzile ridicate personal. 

DISCOUNTURI

Comenzi de peste 500 lei - 5% - Cod cupon: 5 OFF

Comenzi de peste 800 lei - 8% - Cod cupon: 8 OFF

Comenzi de peste 1200 lei - 10% - Cod cupon: 10 OFF

 

Codul de reducere il puteti introduce  la sfarsitul comenzii si se va calcula automat.

Discountul din grila de mai sus, nu se cumulează cu alte discounturi sau produse gratuite.

Spor la cumpărături !

 

Produs adăugat în lista de dorințe

Punem mare preț pe confidențialitate

Folosim cookie-uri tehnice, analitice și de marketing pentru a te ajutasă îți reinițiezi sesiunea și să reiei căutarea de acolo de unde ai lăsat-o.